Tiranë, më 28.04.2018

 

 

Lënda:            Lista e autorëve që përfaqëson Agjencia e Administrimit Kolektiv të të Drejtave të Autorëve në fushën e Kinematografisë dhe të veprave të tjera Audiovizuale- FMAA

 

Drejtuar:        Drejtorisë së të Drejtës së Autorit

Ministria e Kulturës

 

Të nderuar,

 

Nëpërmjet kësaj shkrese, Ju vëmë në dijeni lidhur me listën e plotë të autorëve që përfaqëson Agjencia e Administrimit Kolektiv të të Drejtave të Autorëve në fushën e Kinematografisë dhe të veprave të tjera Audiovizuale- FMAA, në zbatim të dispozitave të ligjit nr. 35/2016, “Për të drejtat e autorit dhe të drejta të tjera të lidhura me to”.

1 ADELINA BALASHI
2 ADRIANA ELINI
3 AGIM CERGA
4 AGIM GJAKOVA
5 ALBERT XHOLI
6 ANXHELINA XHARA
7 ARTAN MAKU
8 ARTAN MINAROLLI
9 ARTUR DAUTI
10 BARDHYL FICO
11 BARDHYL MARTINIANI
12 BASHKIM ASLLANI
13 BASHKIM HOXHA
14 BASHKIM KOZELI
15 BASHKIM SHEHU
16 BERTRAND SHIJAKU
17 BESIM KURTI
18 BESNIK BISHA
19 BORIS IKONOMI
20 BUJAR KAPEXHIU
21 DHIMITER ANAGNOSTI
22 DHIMITER LALA
23 DHIMITER SHUTERIQI
24 DHIMITER XHUVANI
25 DIANA CULI
26 DIONIS PAPADHIMITRI
27 DONIKA MUCI
28 DRITA THANO
29 DRITAN HUQI
30 DRITERO AGOLLI
31 EDMOND BUDINA
32 EDUARD MAKRI
33 ENDRI KEKO
34 ENGJELLUSHE SANXHAKU
35 ENO MILKANI
36 ENVER KUSHI
37 ERMELA TELI
38 ESAT IBRO
39 ESAT MUSLIU
40 ESPERACA KONOMI
41 FATMIR GJATA
42 FATMIR KOCI
43 FATMIR MNERI
44 FATOS BAXHAKU
45 FEHMI HOSHAFI
46 FLORENC PAPAS
47 GAQO BUSHAKA
48 GAVROSH HAXHIHYSENI
49 GAZMEND LEKA
50 GERTA QURKU
51 GEZIM EREBARA
52 GEZIM QENDRO
53 GJERGJ VLASHI
54 GJERGJ XHUVANI
55 GJIK KURTIQI
56 GJIN VARFI
57 HALIL KAMBERI
58 HELENA KADARE
59 HYSEN HAKANI
60 IBRAHIM MUCAJ
61 ILIA DEDE
62 ILIA TERPINI
63 ILINDEN SPASE
64 ILO PANDO
65 IRIS ELEZI
66 IRVIN MUCAJ
67 ISMAIL KADARE
68 ISMAIL ZHABIAKU
69 JONI SHANAJ
70 KICO BLUSHI
71 KLAJD PAPADHIMITRI
72 KRISTAQ DHAMO
73 KRISTAQ MAHILAJ
74 KRISTAQ MITRO
75 KSENOFON DILO
76 KUJTIM GJONAJ
77 LEKA BUNGO
78 LIRI BRAHIMI
79 LISENKO MALAJ
80 LLAZAR SILIQI
81 LLIKO NANO
82 LONI PAPA
83 LUAN RAMA
84 MARIANTHI QEMO
85 MARK DODANI
86 MARK TOPALLAJ
87 MEVLAN SHANAJ
88 MIHAL RAMA
89 MITHAT FAGU
90 MITHAT FAGU
91 MUHARREM FEJZO
92 MUHARREM SKENDERI
93 NADIRA BUZO
94 NASHO JORGAQI
95 NASI LERA
96 NATASHA LAKO
97 NAUM PRIFTI
98 NESHAT TOZAJ
99 NEXHATI TAFA
100 NIKO KOLEKA
101 NIKO TRENI
102 PECI DADO
103 PELLUMB KALLFA
104 PELLUMB KULLA
105 PETRAQ QAFZEZI
106 PETRIT LLANAJ
107 PETRIT RUKA
108 PIRO MILKANI
109 QERIM MATA
110 RIKARD LJARJA
111 ROLAND GJOZA
112 RUDOLF RADOVANI
113 RUZHDI PULAHA
114 SAIM KOKONA
115 SAIMIR KUMBARO
116 SHKELZEN SHALA
117 SHPRESA VRETO
118 SKENDER PLASARI
119 SKIFTER KELLICI
120 SOTIR ANDONI
121 SPARTAK PAPADHIMITRI
122 SPARTAK PECANI
123 STAVRI PONE
124 STEFA TACI
125 SUZANA VARVARICA
126 TEODOR LACO
127 TODI BOZO
128 TOMI VASO
129 TONIN VUKSANI
130 VALTER FILE
131 VANGJUSH SARO
132 VATH KORESHI
133 VIKTOR GJIKA
134 VITORI CELI
135 VIVIAN RAMA
136 VLADIMIR KASAJ
137 VLADIMIR MARKO
138 VLADIMIR PRIFTI
139 VLASH DROBONIKU
140 VLLASOVA MUSTA
141 XHANFIZE KEKO
142 XHEZAIR DAFA
143 XHOSLIN RAMA
144 XHOVALIN DELIA
145 YLLI PEPO
146 ZIJA CELA

Drejtor Ekzekutiv

______________

 

Esat MUSLIU