DVCAM_DOKUMENTARE_

 

 1. 629-KRYEQYTETI YNE 22’
 2. 883-KUR FLASIM PER POEZINE 20’
 3. 543-ARTI POPULLOR I PUNIMIT ME DRU 19’
 4. 888-NOLI YNE 28’
 5. 700-THESAR NE PISHA 18’
 6. 902-TROKU 16’
 7. 542-KOMENT BUZE DRINIT 15’30”
 8. 793-NE UDHET E VITIT 2010 26’
 9. 1-BETIMI I POPULLIT SHQIPTAR PARA STALINIT 24’
 10. 424-SHKOLLA, TINGUJT, NGJYRA 9’
 11. 430-METALURGJIA E TETE 10’
 12. 431-PARA SHFAQJES 19’
 13. 435-PROVA E PARE 10’
 14. 436-PANAIRI SHQIPTAR NE BARI 10’
 15. 439-QYTETET ILIRE 19’
 16. 442-LAJMETARI I FESTIVALIT 22’
 17. 452-TRENISTET 16’
 18. 1083-GARDA E REPUBLIKES 21’
 19. 101-ALEKSANDER MOISIU 28’
 20. 750-NENE SHQIPERI 33’
 21. 152-TAKIM NE XHAKARTA 17’
 22. 561-MJEKJA NGA FSHATI 15’
 23. 497-MIQ TE SHQUAR NGA VIETNAMI HEROIK 17’
 24. 496-TROFETE E FITOREVE 19’
 25. 821-PASIONI PER SHKENCEN 20’
 26. 579-REPORTAZH NGA TROPOJA 8’
 27. 950-TIRANE E KUQE E ENVERIT 47’
 28. 746-SUKSESI I ANSAMBLIT TONE NE GREQI 31’
 29. 722-LUMJA TI MOJ SHQIPERI 1H 14’
 30. 952-DHIMBJE E THELLE BETIM I MADH 62’
 31. 169-HESHTJE QE S’FLET 20’
 32. 740-KENDON ATDHEU 78”
 33. 748-JETA DHE VEPRA E SHOKUT HYSNI KAPO DO TE MBETET E

PAVDEKSHME 35’

 1. 1040- 1 MAJ 1988 10’
 2. 1055- DESHMITARE 19’
 3. 2- KONGRESI I II I BASHKIMIT TE RINISE 16’
 4. 15- FESTA E CLIRIMIT TE SHQIPERISE 11’
 5. 811- ME NDERTUESIT E MUZEUT HISTORIK KOMBETAR 10’
 6. 834- MUZEU HISTORIK KOMBETAR 31’
 7. 853- SHKOLLE DHE PRAKTIKE 12’
 8. 301- PIKTORI BUZA 19’
 9. 718- KENGET TONA PER TY PARTI 12’
 10. 720- DEMOKRACIA PROLETARE ESHTE DEMOKRACI E VERTETE 15’
 11. 840- ZERI YT RINI 28’
 12. 148- MANIFESTIMI I ZJARRTE MIQESIE 30’
 13. 619- FEMIJET DHE KUKULLAT 18’
 14. 144- MIRE SE ERDHET MIQ TE ZEMRES 11’
 15. 215- PALLATI I MADH I KULTURES 4’
 16. 1- SHQIPERIA 1945 27’
 17. 715- KONGRESI I 8-te I B.G.SH 59’
 18. 717- ENVER HOXHA TAKOHET ME ZGJEDHESIT 30’
 19. 36- LETER NGA FSHATI 37’
 20. 716- KREMTIMET E 100 VJETORIT TE LIDHJES SE PRIZRENIT 47’
 21. 93- QYTETI I 1000 DRITAREVE 23’
 22. 848- GEZIMET E DITEVE TE FLAMURIT 23’
 23. 1072- KENGET E ZEMRES 20’
 24. 807- VOLEJBOLLISTET KOOPERATIVISTE 23’
 25. 627- DEPUTETI 16’
 26. 919- TREGIM PER LOJEN E URTE 15’
 27. 367- NE FABRIKEN E TULLAVE
 28. 382- GEZIM ME VLLAHET 9’
 29. 467- ME EMRIN TEND PARTI 27’
 30. 470- NA PRIN PARTIA JONE 37’
 31. 57- PER PAQE DHE MIQESI (FEST MOSKE) 20’
 32. 201- NE SHARRAT E SOPOTIT 10’
 33. 8- SHQIPERIA E RE (1948) 1H 12’
 34. 1138- NOSTALGJIA PER JETEN 27’
 35. 1139- DREJT EKRANIT 14’
 36. 1133- MJESHTRI I VIOLINAVE 19’
 37. 1106- PRELUDE POETIKE 9’
 38. 883- KUR FLASIM PER POEZINE 21’
 39. 936- ME DRITEN E ENVERIT 25’
 40. 660- ME STUDENTET USHTARAKE 22’
 41. 1013- HASAN PRISHTINA 24’
 42. 1023- FRANG BARDHI 30’
 43. 1020- TREGIM PER NJE NENE 8’
 44. 4- 1 MAJ 1947 23’
 45. 1068- VATRA E VEPRIMTAREVE 20’
 46. 118- KOLITJA 43’
 47. 576- GEZIM NE SYTE E NENES 18’
 48. 446- BEKIM FEHMIU 9’
 49. 1063- PO NE KU DO LUAJME? 9’
 50. 461- 60-VJETORI I PAVARESISE 15’
 51. 464- GURE TE CMUAR 17’
 52. 465- PERLA E JUGUT 15’
 53. 466- BALETI YNE NE KINE 60’
 54. 9- KONGRESI I PARE I PKSH 1H 1’
 55. 713- MIRE SE ERDHE MIDIS NESH 59’
 56. 827- KOHA E PARTISE 40’
 57. 3- KOMANDANTI VIZION SHQIPERINE E MESME DHE TE JUGUT 22’
 58. 702- KUKESI I RI 19’
 59. 65- BUKE 20’
 60. 66- NE U DASHURUAM ME SHQIPERNIE 6’
 61. 69- NE SHTIGJET MALORE 11’
 62. 70- ARI I BARDHE 16’
 63. 73- VIZITONI SHQIPERINE 16’
 64. 74- PER MIQESINE NE VENDET ARABE 21’
 65. 75- NJE DITE NE APOLLONI 11’
 66. 76- MEMEDHEU 28’
 67. 77- MIK I POPULLIT TONE (ZHIVKOV) 16’
 68. 80- FESTA E FORCES SHENDETIT DHE BUKURISE 22’
 69. 88- KENDOJME DHE VALLEZOJME 16’
 70. 92- MIK NE BERLIN 11’
 71. 95- LULEZO SHQIPERI 57’
 72. 96- KENGA E ROZAFES 20’30”
 73. 98- NE GJURMET E SHEKUJVE 14’
 74. 99- VALLEZIMI I SHQIPEVE 20’30”
 75. 100- FUSHA E RILINDUR 15’30”
 76. 787- TRADITAT TONA NE LUNDRIM 18’
 77. 117- RINGJALLJA 40’
 78. 120- RRUGA JONE 10’
 79. 122- GJIROKASTRA 20’
 80. 123- TAKIM NE HELSINKI 20’
 81. 127- PERVJETOR I LAVDISHEM 31’
 82. 617- FEMIJET, BALTO DHE QELQI 16’
 83. 31- 10-VJETORI I LAVDISHEM 51’
 84. 57- PER PAQE DHE MIQESI (FESTIVALI I MOSKES) 20’
 85. 59- PUSI 542 20’
 86. 60- VIZITE MIQESORE (HO SHI MIN) 10’ 40”
 87. 61- DITE TE PAHARRUARA 41’
 88. 63- DRITE MBI SHQIPERI 41’
 89. 196- MIQESI E MADHE UNITET LUFTARAK 54’
 90. 199- KURDOHERE KRAH PER KRAH 51’
 91. 201- NE SHARRET E SOPOTIT 10’
 92. 33- PUSHIME TE GEZUARA 15’
 93. 112- NEN FLAMURIN E MARKSIZEM-LENENINIZMIT KONGRESI I IV I

PPSH 29’

 1. 68- TE RUAJME SHENDETIN 11’
 2. 114- JUBILE I LAVDISHEM 22’
 3. 115- MIGJENI 21’
 4. 113- GEZIMI I JETES 18’
 5. 1 – VIZITA E HRUSHOVIT NE SHQIPERI
 • 81-Reportazh nr 1 – 8’30”
 • 82-Reportazh nr 2 – 8’
 • 83-Reportazh nr 3 – 20’
 • 84-Reportazh nr 4 – 12’
 • 85-Reportazh nr 5 – 18
 1. 124- ME SHPATE NE DORE 46’
 2. 125- SHQIPONJAT E MALIT 41’
 3. 126- 3 QERSHOR 1962 (zgjedhjet) 4’
 4. 128- ME PESHKATARET TANE 15’
 5. 156-KRAH PER KRAH (miqesia shqiptaro-kineze) 54’
 6. 232-USHTARE E POPULL NE STERVITJE USHTARAKE 38’
 7. 272-DENONCOJME NJEZERI TRAKTATIN AGRESIV TE VARSHAVES 19’
 8. 165-MARSHON SHQIPERIA SOCIALISTE 52’
 9. 7-VIZITA E DELEGACIONIT SHQIPTAR QEVERITAR NE BULLGARI (1948) 12’
 10. 11-VIZITA E DELEGACIONIT QEVERITAR NE MOSKE (1949) 15’
 11. 5-QENDRIMI I DELEGACIONIT NE MOSKE (1947) 10’
 12. 12-FESTIVALI FOLKLORIK 9’
 13. 14-HEKURUDHA DURRES-TIRANE 20’
 14. 17-PER PAKTIN E PAQES 9’
 15. 18-SHATERVANI I BAHCISARAJT 12’
 16. 19-TAKIM I PERZEMERT 23’
 17. 28-E KALUARA NUK KTHEHET 19’
 18. 35-URIME SHOKE STUDENTE8’30”
 19. 38-VIZITA E DELEGACIONIT SHQIPTAR QEVERITAR NE MONGOLI 4’
 20. 44-KONGRESI I XX I P.K.te B.S 8’
 21. 51-RIATDHESIMI I USHTAREVE GREKE (frengjisht) 8’
 22. 53-FLORIRI I VERDHE 17’
 23. 225- ME SHPEJT SE KOHA. 52’
 24. 262- LUFTETARET E SE RESE 26’
 25. 266- KENGA E TE VEGJELVE (FESTIVALI I SHKODRES). 9’
 26. 267- FAQE E JETES SE LAVDISHME (KARL MARKS) 26’
 27. 248- DHJETOR 1962 (TERMETI) 57’
 28. 251- UNIVERSITETI YNE 20’

 

 1. 257- KALITEMI NEPERMJET AKSIONIT. 20’
 2. 221- 1 MAJ 1967. 18’30”
 3. 222- DITE TE GEZUARA. 15’
 4. 223- TE BASHKUAR SI NJE TRUP I VETEM. 23’
 5. 224- NE FLAKET E REVOLUCIONIT. 44’
 6. 171- POSTA KUFITARE. 19’
 7. 172- CIRKU. 16’
 8. 438- BASKETBOLLISTJA NR 10. 9’
 9. 174- TREGIM PER NAFTETARET. 24’
 10. 178- ANES DRINIT. 22’
 11. 179- TAKIM ME ARBERESHET. 18’
 12. 181- NJEREZIT DHE VEPRAT. 38’
 13. 209- KONGRESI I LUFTETAREVE REVOLUCIONARE. 1H 22’
 14. 214-ME FORCAT TONA 14’
 15. 218-BIRI I PARTISE (ADEM REKA) 10’
 16. 220-INICIATIVE KRIJUESE E MASAVE 11’
 17. 149-BISTRICA 63 15’30”
 18. 152-TAKIM NE XHAKARTA 17’30”
 19. 153-BUZE NILIT 16’
 20. 155-TEATRI YNE 23’
 21. 161-GURE DEKORATIVE 8’
 22. 163-KUR VJEN NENTORI 35’
 23. 130-NEPER ALGJERI DHE MAROK 26’
 24. 131-ME SHUME PRODHIME NGA TOKA 15’
 25. 133-ME MINATORET E PISHKASHIT 8’
 26. 134-LULEZO FSHATI YNE 14’
 27. 135-DJALI NGA KORCA 4’
 28. 137-TREGIM PER NJEREZIT E PUNES 10’30”
 29. 140-SY SHQIPONJE 11’
 30. 141-NEPER SHQIPERI 16’30”
 31. 143-MOTIVE VALLESH POPULLORE SHQIPTARE 17’30”
 32. 225-REPORTAZH NGA KURBNESHI 27’
 33. 230-GJERGJ KASTRIOT SKENDERBEU 27’
 34. 236-TE FALA NGA FSHATI 12’
 35. 246-NJE BIE MIJERA NGRIHEN 22’
 36. 365-DRITA E PARTISE 37’
 37. 378-PUNE TE MBARE SHOK 35’
 38. 388-HAPAT E PARA NE ARENE 33’
 39. 386-1 MAJ 1971 17’
 40. 269-THIRRJE LUFTARAKE 23’
 41. 276-LART FLAMUJT E AKSIONEVE 49’

203   282-NEPER RRUGET E DRITES 20’

 1. 292-GJITHMONE BASHKE SHOKE 28’
 2. 808-LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRETIT 29’
 3. 849-KRYENGRITJET E MEDHA 27’
 4. 890-NE GJURMET E NJE HISTORIE 24’
 5. 894-ARTI SHQIPTAR NE MESJETE 25’
 6. 1108-MEDITIM (ZEF JUBANI) 15’
 7. 405-MIDIS NJEREZVE TE TOMORRIT 17’
 8. 640-KONGRESI I VII I PPSH 27’
 9. 641-KONGRESI I VII I PPSH 25’
 10. 642-KONGRESI I VII I PPSH 35’
 11. 979- ME E MADHJA DASHURI 33’
 12. 1010-ETYD PRANE DETIT 9’
 13. 777-RINIA DHE CELIKU 9’
 14. 1048-NJE QYTET NE TELAJO 10’
 15. 1126-KESHTJELLA E KENGEVE 35’
 16. 1144-DREJT KUVENDIT PLURALIST 1H 20’
 17. 22-SHQIPERIA (1951) 1H 8’
 18. RRUGE E LAVDISHME (1h17’)
 19. USHTRI E POPULLIT SHQIPTAR (19’)
 20. VAJZA PUKJANE (19’)
 21. ATA QUHESHIN ARBER (22’)
 22. BARUTIN THATE (35’)
 23. NEN DIELLIN E JUGUT((19’)
 24. TOKA TE PERTERIRA (39’)
 25. FEMIJET TANE (22’)
 26. USHTRIA E POPULLIT USHTAR (40’)
 27. DYLUFTIM ME FLAKET (27’)
 28. RRUGA JOTE SHOK (52’)
 29. KURDOHERE TE RINJ (16’)
 30. DENONCOJME NJEZERI TRAKTATIN E VARSHAVES (19’)
 31. ME KOT E KINI (7’)

235   PRANVERE E NENTE (23’)

236   LASGUSH PORADECI (11’)

 1. NJE FIRME E HEKURT (27’)
 2. 50-VJETORI I LAVDISHEM (16’)
 3. KRONIKE NGJARJESH 24’)
 4. URBANISTIKA E FSHATIT (12’)
 5. UZINA E PRECIZIONIT (15’)
 6. TINGUJT DHE FEMIJET (25’)
 7. KENDON TEFTA TASHKO (30’)
 8. GJUHA JONE (29’)
 9. MIQ KAMBOXHANE NE VENDIN TONE (27’)
 10. LASHTESIA E NJE QYTETI (14’)
 11. ME BANORET E PYJEVE TONA (26’)
 12. TREGIM I SHARREXHIUT (17’)
 13. VELLEZERIT TOPULLI (27’)
 14. FURRA (16’)
 15. ATA CAJNE MALIN (25’30”)
 16. KU VEND NE BJESHKE (44’
 17. NE TURNET E NATES (20’30”)
 18. UNITETI I CELIKTE (15’)
 19. NENTORI I 25-te (52’)
 20. DRINI U THYE (17’)
 21. AKSIONE MASIVE REVOLUCIONARE(15’)
 22. SALDATORET (8’)
 23. NE PORTIN E DURRESIT (22’)
 24. ARTET FIGURATIVE NE LUFTEN NACIONAL-CLIRIMTARE (10’)
 25. UDHETIM ME DETARET TANE (37’)
 26. MBROHEMI DUKE SULMUAR (37’)
 27. SHKOLLA DHE RRUGET E JETES (18’)
 28. RRUGA E NJE BRIGADE (16’)
 29. NE GJURMET E NOVATOREVE (9’)
 30. KONGRESI I II I PPSH (1h36’)
 31. NGA PUNA PRODHUESE E NXENESVE (15’)
 32. QYTETI I NJEREZVE TE RINJ (10’)
 33. NE KUVENDET E PARTISE (60’)
 34. DHURUESIT E JETES (29’)
 35. TOKA DHE NJEREZIT (25’)
 36. 504-NJE FIRME E HEKURT (27’)
 37. 488-MOTIVE NGA DITA E DIELE (23’)
 38. 483-SHPRESE PER POPULLIN. TMERR PER ARMIKUN (11’)
 39. 486-DY ENDJET (15’)
 40. 406-KENGA E RE (18’)
 41. 410-DREJT FIERZES (14’)
 42. 411-TAKIM ME ARTIN REVOLUCIONAL KINEZ (26’)
 43. 418-VIKTOR EFTIMIU NE SHQIPERI (21’)
 44. 419-JETA E NJE VEPRE (26’)
 45. 421-NE SHTEPINE E FOSHNJES (14’)
 46. 558-ROJE VIGJILENTE (27’30”)
 47. 564-SHKOLLA JONE (20’)
 48. 571-BURIM I PASHTERSHEM (12’)
 49. 574-SHTEGTIM MONTATORESH (20’)
 50. 568-FLLADI I NENTORIT (37’30”)
 51. 580-FLORA SHQIPTARE (12’30”)
 52. 581-DERRI FABRIKE MISHI (10’40”)
 53. 582-ME POPULLIN,PER POPULLIN (14’)
 54. 583-DHEMBET DHE SHENDETI (10’30”)
 55. 509-E VERTETA MBI FENE (20’)
 56. 531-ASPEKTE NGA SKENA E OPERAS DHE BALETIT (31’)
 57. 533-NE RRUGET E NJE QYTETI (22’)
 58. 540-ARTI SHQIPTAR NE SHEKUJ (19’)
 59. 511-EKSPOZITA SHQIPERIA SOT (27’)
 60. 567-SPARTAKIADA E III KOMBETARE (42’)
 61. 563-BAKRI YNE (17’)
 62. 594-NORMAT TEKNIKE (18’)
 63. 595-DUART E ARTA TE RACIONALIZATOREVE (29’)
 64. 598-NE TOKEN MEME (20’30”)
 65. 599-ANSAMBLI YNE NE KORE (21’)
 66. 584-QILIMAT TANE (20’20”)
 67. 585-1000 PSE (11’)
 68. 586-VATER DIJE, VATER LIRIE (22’)
 69. 590-JETA E PERMENDORES (16’)
 70. 587-NJEREZIT E DRITES (16’30”)
 71. 592-VITI 1924 (27’)
 72. 588-ANSAMBLI ARTISTIK I KORCES NE KOSOVE (20’)
 73. 593-NE PRAG TE NJE PERVJETORI (18’30”)
 74. 596-KENGA PARTIZANE (29’)
 75. 572-FESTA E MADHE (59’30”)
 76. 575-VELLEZER GJIMNAZISTE (12’)
 77. 573-FIERZA USHTON (9’)
 78. 597-MIDIS MIQVE TE SHTRENJTE (49’)
 79. 601-NE DET TE HAPUR (15’)
 80. 604-KONCERTET E MAJIT (22’30”)
 81. 611-ROJE VIGJILENTE E BRIGJEVE TONA (21’)
 82. 613-SA ME SHUME NAFTE ATDHEUT (10’)
 83. 513-NE FUSHAT E FUTBOLLIT (35’)
 84. 97-NE DUART TUAJA (16’)
 85. 646-ANSAMBLI YNE NE SUEDI E NORVEGJI (28’)
 86. 603-LACI QYTET INDUSTRIAL (11’)
 87. 614-DRITE NE TUNEL (13’)
 88. 623-ANSAMBLI LIAOLIN NEPER VENDIN TONE (35’)
 89. 624-NE SKAJIN JUGOR (15’)
 90. 626-KURSIM,KURSIM,KURSIM (20’)
 91. 637-UDHEVE TE ATDHEUT (19’)
 92. 643-ISHTE DIKUR NJE LEGJENDE (17’)
 93. 686-30 VJETORI I KINEMATOGRAFISE (1h46’)
 94. 798-JETA BUZE LIQENIT (15’30”)
 95. 653-TREGIM PER KOHEN E LIRE (17’)
 96. 657-SKULPTORI I POPULLIT ODISE PASKALI (19’)
 97. 663-VAJZAT E METALURGJISE (15’30”)
 98. 673-BIOGRAFIA E NJE NENE (13’)
 99. 667-UNITET QE MPOSHT TERMETE (15’)
 100. 684-UDHET E ARTIT (11’)
 101. 675-NE INSTITUTIN E LARTE TE ARTEVE (14’)
 102. 635-LAVDI TE PERJETSHME SHOKUT MAO CE DUN (8’)
 103. 708-BARIU I MATIT (19’30”)
 104. 800-EDHE THERRIMET JANE BUKE (10’30”)
 105. 856-DITET E JUBILEUT TE MADH (27’)
 106. 861-GJENIU I PROLETARIATIT (29’)
 107. 863-BRIGADA NOVATORE (18’)
 108. 891-SHKRIMTARI MILITANT (26’)
 109. 868-PISHTARE TE DRITES NE KOSOVE (22’)
 110. 1098-SHQIPONJA (25’)]
 111. 1125-NOSITI (20’)
 112. 928-STUDIUESI I APASIONUAR (10’30”)
 113. 824-NOVATORET E DRURIT (15’30”)
 114. 826-BANESAT POPULLORE (20’)
 115. 828-BURIM FRYMEZIMI (15’)
 116. 836-BIJTE E RRUGICAVE TE KALLDREMTA (23’)
 117. 837-NJE DITE NE KUTALLI (19’)
 118. 844-NGA BULONAT TEK MAKINERITE DHE UZINAT KOMPLETE (20’)
 119. 845-RRUGA E BARRIKADAVE (22’)
 120. 841-KUJTESE MINATORI (21’)
 121. 846-UDHEVE TE HEKURTA (22’)
 122. 751-J.V.STALIN UDHEHEQES I SHQUAR I MARKSIZEM-LENINIZMIT (45’)
 123. 705-QYTET I LASHTE, QYTET I RI (13’30”)
 124. 727-ALEKSANDER MOISIU (26’30”)
 125. 795-TEATRI PARTIZAN (25’)
 126. 758-DREJT MJESHTERISE (22’30”)
 127. 1107-PER NJE CENTIMETER (12’)
 128. 644-ONUFRI (13’30”)
 129. 1157-BOBOSHTICA (18’)
 130. 785-PIKTURA SHQIPTARE NE MESJETE (16’)
 131. 810-VALLET E BJESHKEVE (19’30”)
 132. 1130-QYTET KESHTJELLE (18’)
 133. 355-NGA VIZITA E DELEGACIONIT PALESTINEZ (21’)
 134. 865-KUJTIME NGA GJIROKASTRA (49’)
 135. 835-ARBERESHET (36’)
 136. 1142-SHQIPERIA 1991 (25’)
 137. 933-PERMBI DALLGE (13’)
 138. 249-500-VJETORI I HEROIT TONE KOMBETAR

SKENDERBEU (24’30”)

 1. 771-MOZAIKET (19’)
 2. 524-BIOGRAFIA E NJE FABRIKE (11’)
 3. 806-5 MINUTA (15’30”)
 4. 812-ALI KELMENDI (28’)
 5. 818-AVNI RUSTEMI (26’)
 6. 732-LUFTON DJALI, LUFTON PLAKU,LUFTON MUJO ULQINAKU (14’)
 7. 1031-FESTON MARTANESHI !10’)
 8. 822-RRUGA E NJE KOMBINATI (31’)
 9. 830-NE PRAG TE JETES(24’)
 10. 13-KONGRESI I UNIFIKIMIT TE RINISE (15’)
 11. 23-KONGRESI I II PPSH (17’)
 12. 1002-PUNETORET E BREZAREVE (16’30”)
 13. 1074-NJE KOHE TJETER (15’30”)
 14. 1036-BRIGADIERI I PASIONUAR (20’)
 15. 1041-LORO BORICI (20’30”)
 16. 921-DELEGACIONI FRANCEZ (10’)
 17. 1069-VIZITA E DELEGACIONIT PARLAMENTAR GJERMAN (10’)
 18. 606-SHQIPONJAT MARRIN LARTESITE (28’)
 19. 359-10 DITE SULMI (12’)
 20. 634-KATER KENGE PER PARTINE (43’)
 21. 1054-VITE TE RINISE (77’)
 22. 1047-REPORTAZH NGA SHISHTAVECI (22’)
 23. 871-ENVER HOXHA TUNGJATJETA (1h24’)
 24. Ne udhet e vitit 2010 – 1981
 25. Piktor Buza – 1981
 26. Kardinali I pare M. Koliqi – 1995
 27. Kenget e zemres – 1988
 28. Jeta e nje tribuni – 1981
 29. Volejbollistet kooperativiste – 1981
 30. Kur flasim per poezine – 1984
 31. Suksesi I ansamblit tone ne Greqi – Aleluja Nene Tereza – 1978
 32. Mali na therret – 1966
 33. Basketbollistja nr 10 – 1966
 34. Andon Zako Cajupi – 1966
 35. Vangjush Mijo – 1966
 36. Reportazh nga Kurbneshi – 1967
 37. Heshtja qe flet – 1964
 38. Njerezit dhe vepra – 1965
 39. Takim me Arbereshet – 1965
 40. Anes Drinit – 1965
 41. Tregim per naftetaret – 1965
 42. 1020 – Tregim per nje nene – 8’
 43. 73- VIzitoni Shqiperine – 16’
 44. 69 – Ne shtigjet malore – 11’
 45. 75- Nje dite ne Apolloni – 11’
 46. Gergj Kastriot Skenderbeu
 47. Te fala nga fshati – 1967
 48. Perjetesi – 1974
 49. Shembja e idhujve
 50. Lulet decorative – 1975
 51. Femijet balta dhe qelqi – 1976
 52. Skenderbeu 1h53’
 53. 122-Gjirokastra – 1962
 54. 629-Kryeqyteti yne – 1976
 55. 96-Legjenda e Rozafes – 1959
 56. Kukumi
 57. 1023-Frang Bardhi – 1982
 58. 1020-Tregim per nje nene – 1982
 59. 66-Ne u dashuruam ne Shqiperi – 1958
 60. 99-Vallezimi I shqipeve – 1960
 61. 98-Ne gjurmet e shekujve – 1960
 62. 172-Cirku – 1965
 63. 700-Thesare nen pisha – 1977
 64. 1139-Drejt ekranit – 1990
 65. 1013-Deri ne vdekje Hasan Prishtina – 1987
 66. 894-Arti shqiptar ne mesjete – 1985
 67. 1108-Meditim – 1987
 68. 890-Ne gjurme te nje historie – 1982
 69. 888-Noli yne – 1984
 70. 883-Kur flasim per poezine – 1984
 71. 1106-Prelud poetic – 1987
 72. 740-Kendon atdheu – 1979
 73. 76-Memedheu – 1958
 74. 143-Motive vallesh popullore shqiptare – 1963
 75. 57-Per paqe dhe miqesi festivali I Moskes
 76. 115-Migjeni – 1962
 77. 80-Festivali I paqes dhe miqesise
 78. 86-Festa e forces shendetit dhe bukurise
 79. 128-Me peshkataret tane – 1962
 80. 153-Buze Nilit – 1964
 81. 152-Takim ne Xhakarta – 1964
 82. 149-Bistrica 63 – 1964
 83. 941-Lapidari – 1986
 84. 88-Kendojme dhe vallezojme – 1959
 85. 141-Neper Shqiperi – 1963
 86. 808-Lidhja shqiptare e Prizrenit – 1981
 87. 849-Kryngritjet e medha – 1982
 88. 15-Teatri yne – 1964
 89. 161-Gure decorative – 1964
 90. 130-Neper Algjeri dhe Marok – 1963
 91. 123-Takimet ne Helsinki – 1962
 92. 93-Qyteti i 1000 dritareve – 1959
 93. 113-Gezimi i jetes – 1961